Lapsed ja......


0 last.


Awww, nii armunud ja tore paar. Kaua te koos olete olnud? Rääkige, kuidas te tutvusite? Mis teil nädalavahetusel plaanis? Läheks välja? Nooo, millal pisipere plaanis? Tahate poega või tütart? Millal pika laua taha saab?

1 laps.


No oli ka aeg! Tublid noored. Saitegi hakkama. Tüdruk!! Oli see planeeritud? Meil küll oli. Kuidas sünnitus läks? Said ikka ise hakkama? Kes nime mõtles? Tahtsite poissi või tüdrukut? Mis vanemad arvasid? Kuidas hakkama saate? Imetad ikka jah? Piima jagub? Öösel magada saad? Kelle nägu laps on? Noh, nüüd tuleb mängukaaslane ka teha. On plaanis kohe teine laps saada? Palju lasterahasid saad? Palju vanemahüvitist saad? Last on kuhugi jätta, et välja minna? Tule, ma annan sulle nõu. Mina küll niimoodi ei teeks... Meil omal ajal....

2 last.


No nüüd on mängukaaslane ka olemas! Vat see on pere. Tüdruk? Et nagu kaks tüdrukut nüüd? Nojaaaa... Kes nime pani? On kahega keeruline? Oli sünnitus raskem, kui esimesega? Saad hakkama? Tahad veel lapsi? Kas teisel tulid hambad hiljem kui esimesel? Kas teine hakkas varem kõndima? Mida esimene laps teisest arvab? On esimene laps armukade? Kumba sa ise rohkem armastad? Mehega teineteisele ka aega leiate? Kus esimene laps magab? Beebi magab teie toas? Omas voodis või teie voodis? 

3 last.


Okey.....Oh!! Poiss!!! Nii tore! Palju õnne!! Siis tüdrukud ja poiss kõik olemas. On kuidagi teistmoodi poisiga? Mis mees asjast arvab, sai lõpuks poja ju? Kes nime mõtles? On siis poiss suurem kui tüdrukud? Nii oma issi nägu poiss. Saad sa hakkama kolmega? Keeruline pole? Kuidas asju planeerid? Tihti mees käib? Panete asjad kinni, et rohkem ei tule beebisid? Eks see oli jah teil planeeritud, poissi ju peres polnud. Nüüd siis saate seda hiiglaslikku summat riigilt jah? Pole paha. Kuidas tüdrukud venda suhtuvad? Armukadedad pole? 

4 last.


Jälle!!! Nagu jänesed. Nagu tehas. Hullud olete w? Tublid olete. Oli see planeeritud? See siis viimane? Palju te neid saada tahate? Mahute ikka ära? Suuremat autot siis vaja ju. Kolige meile, meil ruumi küll. Pere peab ikka jah koos olema. Eieiei, sinna ratastel majja te ei mahu enam beebiga. Mugavam ikka mujal olla. Mis lapsed arvavad neljandast? Palju sa siis raha saama hakkad? Ei karda, et keeruliseks läheb? Kuhu te kolite siis? Millal? Tervis korras? Paha pole olla? Poiss või tüdruk? Palju õnne!


Niiet jah. Vastan siis paarile aktuaalsemalt küsimusele.

Jah. Me saame neljanda lapse.
Ei, me pole hullud. Saame ju imehästi oma lastega hakkama. 
Ta oli planeeritud, lihtsalt andsime talle ise valida, millal tahab tulla.
Kas neljas on viimane, selle üle meil käivad läbirääkimised.
Palju lapsi on tore ja kui suhe on tugev, siis miks peaks pelgama laste saamist.
Lapsed väga ootavad oma pisikest (arvatavasti) õde.
Kolima peame ratastel majast mujale, kus tiba rohkem ruumi ja elu mugavustega(elekter,vesi,kanalisatsioon).
Paha mul pole olnud, ei selle ega eelnevate rasedustega.
Aneemiaga võitlen aga küll ma võidan.
Ja kui ma saan kolme lapsega peamiselt üksi hakkama, siis mis on neljaga kahekesi hakkama saada? 

Üks tähelepanek!

Mida rohkem on lapsi, seda tuimemalt inimesed(k.a. pere) lapseootuse uudist võtavad. Mis on naljakas, kuna selline uudis peaks olema alati rõõmustav, mitte ''mitte jälle'' emotsioon.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Mu koduke on ratastel....

Ratastel talu

3 aastat hiljem.....