Unistus....

   Unistada tohib ja unistama PEAB! Ei tohi naerda selle üle, kui keegi räägib sulle oma hiiglaslikust unistusest ja see kõlab sulle nii ebareaalsena, et ajab sind lausa naerma. Ära naera või kui on tõesti vaja, siis naera omaette kusagil. Maailmas on nii palju näiteid, kuidas on teoks saanud uskumatud unistused. Aga sellega on ka aga.... Aga seisneb selles, et tuleb unistada, selleks, et unistus saaks täituda. Kui sa ei unista, siis ei saa see ka täituda ju!

Mina näiteks 2017. aasta alguses tegin nimekirja soovidest, mis võiks sel aastal täide minna.


                                                                            

Soov nr.1 Musiga üks äge reis

   See soov täitus! Tegime ühe laheda viiepäevase reisi Londonisse. Oiii, see linn on imeline. Londoni valisime seepärast, et mu ema kolis sinna 2017 märtsis ja me siis otsustasime talle külla minna juuli lõpus. Londonis sai palju ringi käidud ja isegi Windsoris käisime ära, kus Meghan ja Harry nüüd abiellusid. London on selline koht, millest ei saa küll. Ehk õnnestub ka sel aastal veel sinna jõuda. Sõit kestab 3 tundi ja üheotsapilet on sama kallis, kui edasi-tagasi rongiga Tartusse.


                                                                

                                                                         

Soov nr.2 Oma kodu Metsa talus

   Whaat? Nagu aasta algul tundus see kõige ebareaalsem soov üldse. Kuidas on see võimalik, meil ju siin ainult varemed. Aga näete!!! See täitus ja neist kõigist veel kõige kiiremini. Oma kodu Metsa talus tuli meile veebruari lõpus juba ja kolisime siia aprillis. Nagu olen ennist maininud, siis sellega käis kõik nagu välk ja pauk. 


                                                                          

Soov nr.3 Investeeringuks korter

   Taaskord mingi täiega ulme soov aga millegi pärast ma selle kirja panin. Ja see täitus. See täitus täpsemalt 27.11. Korteri leidmisest kuni tehinguni läks 17 päeva. Ostsime investeeringuks siis korteri. On 2 varianti, kas see korda teha ja maha müüa või see korda teha ja üürile anda. Hetkel me plaanimegi selle augustiks korda saada. Kindlasti jagan teiega ka enne ja pärast pilte. Tegemist on 1957 ehitatud majaga, paksude müüridega Stalini-aegne maja ja seal sees on siis kolmetoaline korter, mis on meie oma.

                                                                          

                                                                          

                                                                          

Soov nr.4 Edukus ettevõtmistes(osta.ee või mõni uus idee)

   Edukus püsis! See soov sai täidetud. Osta.ee's lammutasime ikka korralikult, kahjuks on aga nüüd kraam otsa saanud, kuid midagi ikka garaažist leiame veel. Plaan on garaaž puhtaks saada jamast ja pole mõtet kõike koguda. Lase lahti vanast, et saaks su ellu tulla uus!

Soov nr.5 Lastega on kõik kõige paremas korras

   See soov täitus samuti. Mu lapsed on terved nagu purikad. Söövad liiva ja mulda, jooksevad hoovis paljajalu, on sääskede poolt söödud, söövad kasvuhoonest värsket kraami ja joome allikavett, mida metsast toomas käime. Ai, kuidas ma neid armastan!!!








                                                                         

   Hetkel aga käin ma siin Metsa hoovis ringi ja unistan. Endal taskud tühjad aga unistused on suured.
Ma unistan sellest kohast nii nagu ta ükskord olema hakkab, ma näen seda juba silme ees ja ka projektid natuke liiguvad sinna poole. Näiteks eestiaegse villa projekt on juba valda jõudnud. Meil ei ole hetkel finantse seda ehitada aga unistuse poole me liigume. Kõrvalhoone projekt on mõõdistuse tasandil ja ikka olen mõelnud, et sellest saab külalistemaja, kus te saate oma pulmi/firmaüritusi/väljasõite korraldada ja te ei sega kedagi, kuna siin pole läheduses naabreid. Saaksime koos atv'dega metsas rallimas käia või saate meilt paadi laenutada, et järvele minna sõitma. Ja laenu me ei võta, niiet eks ole näha, kuidas me sinna jõuame aga loodetavasti jõuame juba õigepea! 

   Avame alustuseks näiteks kämpingud. Why not!? Meil on siin imeline vaade ja kui me kämpingud paneme siia põllu äärde, siis ootab teid imeline päikesetõus ja maagiline päikeseloojang. Ja ma ei mõtle praegu lambiseid kämpinguid, mis on imepisikese aknaga, kahe nariga ja väga kitsad. Ma mõtlen suurte akendega romantilisi kämpinguid, kus on lausa rõõm ööbida! Saate kuulda, kuidas linnuke lendab konn noka vahel õhtuti pesa poole või kuulete kuidas sokk räusates metsast põllu peale tuleb emastega juttu tegema. Saate korjata põldmaasikaid, põldmarju. Siinkandis on imelised seenemetsad ja veel imelisemad mustikametsad. Rand on 7km kaugusel ja järv lausa paistab.







   Niiet jah....julgege unistada ja te üllatute. Ärge mõelge sellisele asjale, et mida teised inimesed mõtlevad või arvavad. Meile kõigile on antud üks elu siin Maa peal elamiseks ja seda tuleb elada oma südame ja soovide järgi. Lapsed unistavad ju koguaeg, miks ei võiks meie seda teha!!!




Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Mu koduke on ratastel....

Ratastel talu

3 aastat hiljem.....